Valencià / Castellano

Comencem l’Hort Virtual de Burjassot!

Posted by on abr. 12, 2020 in General

L’estat d’alarma decretat pel govern abans la crisi sanitària del Covid-19 ha suposat la cancel·lació de les classes en els centres educatius, que previsiblement s’estendrà a la resta del curs escolar. Aquesta situació afecta directament al servei que la nostra associació presta per a l’Ajuntament de Burjassot, concretament a les activitats planificades per als mesos d’abril i maig dins del Programa Horts Escolars Ecològics i Jardineria Sostenible.

Per això estem posant en marxa dns el nostre web un espai virtual del projecte al qual alumnes i professors puguen accedir des de les seues cases a través d’internet i que servisca per a continuar amb l’activitat formativa i mantenir obert el vincle creat amb l’espai hort.

La secció és diu Hort Virtual de Burjassot. Espere que tant els alumnes de Burjassot com altres el trobeu molt interessant!