Valencià / Castellano

 

Dilluns 27 d’abril, proposta

Per a aquesta primera setmana us proposem, fer el nostre, aquest espai virtual. Per a això anem a decorar-lo amb els vostres dibuixos. Us animeu?

INFANTIL:

Us proposem una làmina amb un dibuix per pintar i un dibuix lliure de tu i l’hort.

1. Pinta el dibuix de la làmina que et proposem. En cas que no puguis imprimir-lo, pots calcar de la pantalla o fer qualsevol altre.

2. Fes un dibuix lliure sobre tu i l’hort a tot color.

Un cop acabats els teus dibuixos, si les famílies volen treure-li una foto a cada un i enviar les imatges al nostre correu. Amb la data de l’activitat, nom de l’participant, infantil i el nom de la teva escola com assumpte (Exemple: Dilluns 20. Ana .Infantil.Les Sitges).

Així podrem exposar-los perquè tot el col·le ho vegi organitzats per etapa i amb el nom.

info@sembraensao.org

PRIMÀRIA:

Us proposem fer dos dibuixos, un l’hort de la vostra escola i un altre del que més us agrada fer a l’hort:

1. Fes un dibuix lliure de l’hort de la teva escola. Pots utilitzar el material que vulguis, llapis de colors, retoladors, ceres, aquarel·la …. Si no recordes bé com és l’hort pots tornar a veure el vídeo de presentació. No cal que siguin tal com és. Pots donar curs a la teva imaginació.

2. Ara fes un dibuix de tu, fent el que més t’agrada de l’hort. Regar, cavar, sembrar, plantar, investigar amb la lupa, fer experiments, recol·lectar fruita ….

Un cop acabats els teus dibuixos. Si vols pots fírmalos amb el teu nom i demanar-li als teus pares que li treguin una foto a cada un i els enviïn al nostre correu. Amb la data de l’activitat, el nom de la participant, Primària i el nom de la teva escola com assumpte (Exemple: Dilluns 20. Ahmed.Primaria.Les Sitges).

Així podrem exposar-los perquè tot el col·le ho vegi organitzats per etapa i amb el nom.

info@sembraensao.org