Valencià / Castellano

Mamaterra

  Des de l’any 2010 venim col·laborant amb l’Associació Vidasana, organitzadora de les Fires Biocultura, en el marc del projecte Mamaterra. Aquesta col·laboració es materialitza en la nostra presència en les diferents fires (València, Madrid, Barcelona i Bilbao), en les quals ens encarreguem del muntatge i desenvolupament de tallers en el xicotet hort ecològic de Mamaterra.

  En aquest espai, i durant tota la fira, els més xicotets poden realitzar visites guiades pels diferents cultius, conèixer diferents maneres de conrear, jugar i aprendre amb divertides activitats didàctiques al voltant de l’agricultura ecològica, plantar una llavor o construir un petit hort casolà amb materials reciclats. No ho dubtes, visita’ns en Biocultura!

  Consulta futures dates en la seua web: www.biocultura.org

  Dins del projecte de Mamaterra, Sembra en Saó i Vida Sana organitzem també cursos de formació centrats en com construir un hort ecològic i com desenvolupar-hi activitats didàctiques i motivadores de l’aprenentatge en qualsevol de les matèries curriculars.

  Aquestos cursos van destinats principalment a l’equip de professorat, però també és addient per a qualsevol persona de la comunitat educativa interessada en promoure una activitat d’hort ecològic al centre escolar.

  Per a més informació dels cursos:

  email: cursos(a)vidasana.org

  Telèfon: 972158118

  Mòbil: 616927337