Valencià / Castellano

Horts Escolars Ecològics

  Són la nostra principal activitat. Ajudem als centres educatius que ho desitgen a preparar un espai de l’escola per al cultiu d’hortalisses. Un cop posat en marxa, proposem tot tipus d’activitats al voltant de l’hort.

  La nostra funció és guiar als xiquets i xiquetes perquè siguen els llauradors i llauradores protagonistes de l’hort. Amb les seues mans, treball i paciència, l’alumnat aprèn no solament a produir aliments; també descobreix els beneficis de l’agricutura ecològica, tant per a la seua salut com per al medi ambient, amés de valorar la importància que representa l’Horta i el treball que hi fan els llauradors i llauradores.

  Des del 2005 hem treballat a més de 30 centres educatius d’Infantil, Primària i Secundària.

  pn070417_02 edit
  El taller d’hort escolar ecològic que oferim consistix bàsicament en crear un espai, dins del centre escolar, on els alumnes cultiven verdures i es convertixen en protagonistes del seu propi aprenentatge. Es tracta d’aprendre d’una manera diferent, en un ambient allunyat de la rigidesa de les aules, en el que els xavals disfruten del treball a l’aire lliure i de veure créixer les plantes que ells mateixos han cultivat, alhora que assimilen conceptes importants relacionats amb el respecte a la terra i l’alimentació sana.

   

  Preguntes freqüents

  Ací trobaràs resposta a les principals preguntes que solen sorgir a l’hora d’engegar un projecte d’aquest tipus.

  Centres escolars

  Llistat dels centres escolars en els quals hem dut a terme el taller des dels nostres inicis fins el darrer curs escolar.

  Galeria de fotos

  Ací podeu vore algunes imatges del nostre treball als centres escolars.