Valencià / Castellano

Repetim el curs d’Hort Ecològic d’Autoconsum

Posted by on febr. 28, 2023 in General

Sembra en Saó organitza de nou un curs al voltant de l’hort ecològic d’autoconsum, dirigit tant a persones que comencen de zero com a les que ja tenen alguna experiència, professorat encarregat d’horts escolars, usuaris d’horts d’oci, etc.

Cultivar un hort és una de les activitats més saludables que podem fer, però també pot suposar una font de frustració, doncs són molts els factors que influeixen en una bona collita i l’excés d’informació pot produir-nos confusió. Amb aquesta formació volem compartir la nostra experiència en el cultiu d’horts per a l’autoconsum d’una manera principalment pràctica, centrant-nos en el que realment funciona. Ho farem al nostre camp demostratiu, a l’Horta de Godella.

Plantegem un curs més dilatat en el temps, la qual cosa ens permetrà gaudir d’una formació més completa, observar els canvis i assentar el que anem aprenent. El curs consta de 6 sessions de 2 hores cadascuna, i està estructurat en 3 mòduls. Cada mòdul consta de 2 sessions (4 hores per mòdul) i pot realitzar-se independentment, encara que l’experiència serà més completa si es fan els tres mòduls complets (les 6 sessions, amb 12 hores de formació en total i un descompte especial en el preu).

Per a qualsevol ducte contacteu amb paco.morcillo@gmail.com