Valencià / Castellano

Curs Ràpid Horts d’Autoconsum

Curs ràpid de cultiu ecològic d’horts d’autoconsum

Diumenges 4 i 18 d’octubre de 2020, Camp Sembra (Godella)

Accés als materials formatius del curs (fes clic ací)

Comencem la formació dirigida a usuaris d’horts d’autoconsum, educadors encarregats d’horts escolars i en general a qualsevol persona interessada, amb o sense experiència, amb aquest curs ràpid impartit per Paco Morcillo.

Seran 4 intenses hores, un matí (a triar entre dos diumenges diferents del mes d’octubre, dies 4 i 18), en les quals abordarem els aspectes clau a l’hora de posar en marxa un hort d’autoconsum: preparació del sòl, sistemes de cultiu, calendari de cultius, planificació, compost, adobs verds, ús d’eines, etc. Per descomptat és poc temps per a abastar-ho tot en profunditat, però sí que veurem de manera molt pràctica tot el que necessites saber per a millorar la teua experiència hortícola i traure el màxim rendiment a la teua parcel·la.

Tindrà lloc al Camp Sembra, el camp demostratiu que Sembra en Saó té en l’Horta de Godella, en un lloc privilegiat i de molt fàcil accés.

Per motius sanitaris les places estan limitades a només 10 persones. El curs té un preu de 20€, la qual cosa inclou les 4 hores de formació i també accés a material didàctic on-line.

Si estàs interessat, per favor contacta amb Paco directament en el 605 255 160 o en el correu paco.morcillo@gmail.com.