Valencià / Castellano

Curs per a mestres d’hort escolar

  Al setembre de 2017 vam oferir per primera volta un curs per a mestres i educadors sobre l’Hort Escolar Ecològic. La idea era aprofitar la nostra experiència de molts anys en aquest camp per oferir un curs que fóra més enllà dels ja coneguts continguts teòrics i possibilitats didàctiques, amb una part important dedicada a la possada en marxa i a aspectes principalment pràctics. Vam utilitzar el nostre camp a Godella per a les pràctiques i les instalacions de l’antic Escorxador de Godella, properes al camp, per a les parts més teòriques. El curs va ser possible gràcies al suport econòmic i logístic de l'Ajuntament de València i a la col·laboració de l'Ajuntament de Godella. La experiència va resultar tot un èxit, la qual cosa ens va animar a continuar propossant noves edicions d'aquesta formació tan necessària.

  L’Associació Sembra en Saó va impartir per primera vegada al setembre de 2017 un curs dirigit a mestres i educadors d’Hort Escolar Ecològic (HEE). El curs va tenir molt bona acollida, amb la participació de més de 30 educadors i amb valoracions molt positives. El sentir general, compartit per la nostra associació, és que aquest tipus d’accions formatives són molt necessàries per tal de consolidar els HEE com una vertadera eina d’aprenentatge als nostres centres escolars.

  Des de llavors hem realitzat ja diverses edicions del curs, algunes promogudes a nivell privat i unes altres participant com a ponents en cursos organitzats a través del CEFIRE (projectes, seminaris…), sempre amb resultats molt satisfactoris.

  Si vols promoure un projecte o seminari sobre l’hort escolar al teu centre educatiu, no dubtes a contactar amb nosaltres.

   

  Galeria de fotos de l’edició de 2018

  Curs Profes 2018

  Picture 1 of 16

   

  Galeria de fotos de l’edició de 2017

  Curs Profes 2017

  Picture 9 of 11

  Cartell de l’edició de 2018

  Programació de l’edició de 2017

  La programació variarà lleugerament d’un curs a altre, però vos deixem ací un exemple com a orientació de quins poden ser els continguts.