Valencià / Castellano

Ajudes per als horts escolars

Posted by on des. 5, 2008 in General | No Comments

Un any més, el nostre taller d’Hort Escolar Ecològic ha sigut acceptat dins la campanya de tallers didàctics del Servici d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València. Fins a l’11 de desembre del 2008 els ajuntaments i centres d’ensenyança interessats poden sol·licitar el nostre taller (en la secció Tallers Didàctics/Ecologia, codi 09TA3730). Cas de ser acceptada la sol·licitud, la Diputació es fa càrrec d’una part del cost del taller, que es calcula a partir del seu preu de gener a maig i depén del nombre d’habitants del municipi.

Els models de sol·licitud, així com tota la informació relativa a la campanya, poden trobar-se en la pàgina web del SARC (www.sarc.es).

Vos recordem que també podeu demanar altres activitats de Sembra en Saó incloses en la mateixa campanya, com ara el taller d’Introducció a la Agricultura Ecològica (secció Tallers Didàctics/Ecologia, codi 09TA3740) i la conferència L’Horta de València en Imatges (secció Conferències/Patrimoni, codi 09TA3736) .

Per qualsevol dubte, fiqueu-se en contacte amb nosaltres.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.