Valencià / Castellano

Comença el curs

Posted by on set. 12, 2009 in General | No Comments

[lang_va]Un any més es reprenen les classes i un any més Sembra en Saó continua amb el seu treball en les escoles a través del taller d’hort escolar ecològic. L’equip va creixent a mesura que anem arribant a més i més centres. Comencem el curs 2009-2010 amb molta motivació i noves idees.

En la secció sobre l’hort escolar trobaràs les respostes a les preguntes més freqüents sobre com funcionem i quines coses fem. Si desitges informació més concreta, com a dates, disponibilitat per a este curs, pressupostos, etc., posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu i número de telèfon que apareixen a continuació:

info@sembraensao.org

605 255 160

Moltes gràcies.

[/lang_va][lang_es]

Un año más se reanudan las clases y un año más Sembra en Saó continua con su trabajo en las escuelas a través del taller de huerto escolar ecológico. El equipo va creciendo a medida que vamos llegando a más y más centros. Empezamos el curso 2009-2010 con mucha motivación y nuevas ideas.

En la sección sobre el huerto escolar encontrarás las respuestas a las preguntas más frecuentes sobre cómo funcionamos y qué cosas hacemos. Si deseas información más concreta, como fechas, disponibilidad para este curso, presupuestos, etc., ponte en contacto con nosotros a través del correo y número de teléfono que aparecen a continuación:

info@sembraensao.org

605 255 160

Muchas gracias.

[/lang_es]

Leave a Reply