Valencià / Castellano

Inauguració dels horts d’oci de Puçol

Posted by on ag. 7, 2012 in Horts d'oci, Noticias | No Comments

Dimarts passat 24 de juliol es van inaugurar els horts d’oci que l’Ajuntament de Puçol ha posat a la disposició dels veïns. Són 21 parcel·les repartides entre 3 associacions i 18 usuaris particulars. Sembra en Saó serà l’encarregada de realitzar les tasques de manteniment i assessorament en matèria d’agricultura ecològica, reg, etc, a més d’actuar com a mediadora davant possibles conflictes i servir d’interlocutora entre els usuaris i l’ajuntament. Us deixem ací un enllaç a la notícia publicada per l’Ajuntament de Puçol. Pròximament penjarem un video amb imatges de la preparació del terreny i la delimitació de les parcel·les, treballs en els quals també va col·laborar activament la nostra associació.

Enllaç a la notícia.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.