Valencià / Castellano

Sembra en Saó en Biocultura València

Posted by on gen. 26, 2013 in General | No Comments

Sembra en Saó participarà per tercera vegada a la Fira Biocultura València, juntament amb Vida Sana, amb qui treballem en el projecte Mamaterra. Aquest pretén acostar el món elcològic als més menuts a través de diversos tallers de cuina, manualitats reciclades, l’hort ecològic, jocs, etc.

La fira estarà oberta al públic des de divendres 22 de febrer a les 10h fins el diumenge 24 a les 20h. L’espai Mamaterra obrirà divendres el seu espai per a les escoles inscrites, ací es realitzaran visites guiades i diversos tallers pràctics. Si esteu interessats en participar-hi heu d’emplenar el formulari. El dissabte i diumenge romandrà obert a tot el públic en horari de fira.

Més informació: http://mamaterra.info/es/valencia627.html

Leave a Reply