Valencià / Castellano

Comencem a Torrent

Posted by on nov. 7, 2008 in Diari de l\'hort escolar | No Comments

Ja hem començat a plantar al nou hort escolar del C.P. La Purísima de Torrent. Després d’una sessió d’introducció amb els alumnes de 6é, que seran els encarregats del manteniment de l’hort, per fi la pluja ens va permetre començar a preparar la terra i delimitar les primeres parcel.les. Disposem d’un bon troç de terra cedit per la residència d’ancians Santa Elena, propera a l’escola, que a més ens permetrà realitzar activitats conjuntes amb els ancians. De moment tenim ja plantades les faves, i en les properes sessions continuarem amb encisams, bledes, espinacs, cols, cebes… Els alumnes estan molt motivats i la cosa pinta molt bé. Ací teniu una foto de la primera sessió pràctica.

comencem a torrent

L’hort del C.P. La Purísima (a la residència Sta. Elena de Torrent)

Leave a Reply