Valencià / Castellano

II Jornada de reflexió sobre l’agricultura ecològica i consum responsable

Posted by on des. 3, 2008 in General | No Comments

El dissabte 13 de Decembre a l’Alquería de Vicent Martí (Alboraia) tindrá lloc la segona jornada de reflexió sobre l’agricultura ecològica i el consum responsable.

La jornada, que es celebrarà a L’Horta de València, comptarà amb la participació de Pierre Rabhi. Llaurador d’origen algerià, que als anys 50 va traslladar-se a França i després de treballar a l’indústria es va començar a qüestionar els valors de productivitat i competitivitat. Es per aixó que va decidir canviar de rumb i instal.lar-se al camp amb la seva familia. Pierre Rabhi demostra la possibilitat de generar autonomía alimentària, que ens permetra la reconciliació de l’home amb la mare terra. Inagura una nova ètica de forma de viure “la sobrietat feliç”. Al juny del 2006 Pierre Rabhi va crear el “moviment per la terra i l’humanisme”, des d’on implusar a nivell internacional una serie de valors. Com son el promoure un context mundial que defense els drets i béns vitals, l’acces a recursos vitals per a tots i la reconnexió entre la humanitat i la terra que la nodreix.

La jornada començarà a les 9h30 amb la recepció del participans, seguidament a càrrec deVicent Martí es farà la presentació de Pierre Rabhi. Hi haura una parada a les 12h30, acompanyat amb te i coca, i després començarà el col.loqui. Aquells participants que desitgen quedar-se a dinar han de portar-se el menjar.

Compromís ecològic. Intentem contamimnar el menys possible. Cadascú es portarà el menjar, got i coberts de casa. Per assistir a la jornada hi haurà transport gratuït desde la parada de metro de Almàssera fins a l’alqueria Vicent Martí, entre les 8h30 i les 9h30. Per tornar, hi haura transport fins l’estació entre les 14h00 i 14h30, i entre les 16h00 i 17h00.

Aforament limitat. Imprescindible la inscripció anticipada.

Preu de inscripció:

10€ si vens en cotxe fins l’Alqueria. S’aparcarà a la carretera al costat de la fàbrica de Nanta

7€ si vens fins l’estació de metro d’Almasserà. Desde allí hi haurà transport gratuït a l’Alqueria.

Alquería Vicent Martí

Telf. 96 185 69 19

E-mail: vicentmartiandres@gmail.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.